Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min siamesiska tvilling

Du är en glasruta gjord av socker, redo att falla itu
När du har tagit ett slag går du
för att än en gång ska pussla ihop
bitarna av dig själv

Mjuk pudersnö flyger i mina tankar
och mitt hjärta fylls av dig

Du var rädd att dina frågor skulle skada mig
men min kärlek tål att bli ifrågasatt

Även om du var en hemlös uteliggare
så vill jag flytta in till dig
Trots att du saknade armar och ben
så skulle ingen annan än du få hålla om mig

Denna kärlek är envis
som ett barns tjat efter glass
Denna kärlek är stark
som den som ramlar ner från stupet om den inte klamrar sig fast

För vi sitter själsligt ihop

Min siamesiska tvilling




Fri vers (Fri form) av Elin Fondén
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Fondén
Elin Fondén