Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckelsebön

Med så många ord av bokstäver
utan papper, utan tal
Försvinner du ned i min mage
Utan kärna utan skal
Skapar en känsla, en rädsla, en längtan ut
Fattar allt, ingenting och ett beslut

I form av tusentals tankar
Lever hoppet lever längtan
I mitt äventyr som du flyter omkring i
Lever livet lever ängslan
Fångar en tanke, ett liv och en dröm
Väcker en känsla, en tid och min sömn




Fri vers av Elin Fondén
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-21 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Fondén
Elin Fondén