Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

Snart kommer den relativa ensamheten
Igen

Du klarar aldrig hänsynslösheten
Igen

Nästa gång faller du mot asfalten
Igen

Nästa gången är den sista gången du orkar
Igen
Igen
Igen




Fri vers av Elin Fondén
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-15 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Fondén
Elin Fondén