Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delegationsordning

Tro inte att jag inte behöver dig
Du lurar ingen annan än dig själv
Ansvaret ligger nu i dina händer
Mitt humör är en reaktion på dig

Min ensamhet beror inte på att jag är själv
Min ensamhet beror på att jag inte är med dig
Att jag är uttråkad har inget att göra med att jag inte gör något
Det beror på att jag inte gör det med dig

Timmar, dagar, veckor, år
Det är inte bara tiden som går
Men det spelar ingen roll vad jag får
Bara jag får ha mina händer kvar i ditt hår





Fri vers av Elin Fondén
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Fondén
Elin Fondén