Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att falla



När du log på det där sättet du brukade le
så var det för mig
och dina skratt fick mig att falla
bara famla

Men nu ler du inte mer
och om du gör det
så vet jag
att det inte är för mig du ler

Och det får mig att falla
slås ner




Fri vers av entusiasm
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 18:12



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Känner igen mig.
Jätte fint!
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm