Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23:37. In the Mood (stabilare)



Jag är berusad, av min egen vittring.
Som en hund nosar sin röv. Jag ska trappa upp

jag ska trappa ner. Jag ska balanseras.
Stämningen ska fästas som en nagel i mitt öga.

En gång var jag konung av mitt Panic Room, nu
är jag abdikerad och frostbiten i hula-hulaland.

Berusad dock. Bra mycket roligare än förr, himla
mycket lyckligare än i förrgår, himla

med mina ögon, älskling - med dina super
erogena honungshänder.




Fri vers av ulf olsson
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson