Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No More

Vilka ord kan finna mer än
NEJ

Nu ta MIG faan
räcker det för
MEJ

Kastar in skiten
tar handduken av tavlan och målar svarta hål
Förbannar
liv

Skit GUD så djävla
snååål!

11.04.18/tant lena




Fri vers av Lena Renman
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 01:03



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hahha JA Stella, precis! Skitsnål!
Lena
2011-04-19

  stella
Hahaha...så jävla snål han kan va! ;)
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman