Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans hus

I smärtans hus sitter
det sorg i väggarna
den har etsat sig fast
om huset kunde berätta
skulle det berätta om
en familj som slogs i spillror

Huset skulle berätta
om rädda barn
om tårar och skräck
men också om kärlek
kärlek som aldrig fick en chans

I smärtans hus sitter
det sorg i väggarna
det susar av vemod
i träden runt omkring det

Huset har mycket att berätta
om sorg, tårar, tragedier
men också om
längtan och om kärlek

I smärtans hus
slogs en familjs liv i spillror
ingen såg
ingen hörde
hur kunde det ske

©Ann Nehlin







Fri vers av ADI Nehlin
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-19 06:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplevt.
2013-04-01

  Ordregnspoeten
Jättebra skrivet. Jag hör till dem som verkligen känner när det sitter något skumt i väggarna. Det är skrämmande men viktigt.
2011-04-19

  lisa"puzzle"svensson
ruggigt!
2011-04-19

  Quasimodo
Starka och smärtsamma minnen och känslor på pränt här, för det som varit i ett liv, utan att vi vet meningen eller skälet därtill.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin