Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( )

 

jag gråter

och vaggas i

att tårarna är mina

 

och jag

och du

 

på nytt föds ett leende inifrån

 

äkta




Fri vers av molly crayons
Läst 229 gånger
Publicerad 2005-12-21 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons