Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett slut.

 

 

Vi lämnade världen
av trygghet och lugn
ett hölje av kärlek
vi var outvecklade och små

Vi tystnar i panik
vi förstår inte vad som pågår
vi är äldre nu
vi vet mer
vi känns mer
vi minns mer
vi förstår mindre

Det skulle vara lättare
det skulle vara enkelt.
Men åren har lämnat spår på din rygg

Du förstår inte vad du gör för fel
men det är bara ditt problem
Allting tystnar så småningom.

Men i hur många år ska du lida
i oförståelsens mörker
i förvirringens omfamning
i smärtans hjärta
i sorgens boning

Du vill inte behöva se mer




Fri vers av entusiasm
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-19 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är så otroligt duktig på att skriva!

Ryser när jag läser:

vi är äldre nu
vi vet mer
vi känns mer
vi minns mer
vi förstår mindre
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm