Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du tror kampen är över Titta igen, ser du inte.. De kommer tillbaka, i mängder.."


Envishet


Bakom ett stängsel
gömmer sig drömmarna
för trötta ögon
du kan se glimtar av dem
i springorna, sprickan
leendet som vägrar sluta le




Fri vers av Herr Ångest
Läst 278 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-04-19 12:51



Bookmark and Share


  entusiasm
skitbra. Du är verkligen begåvad
2011-04-20

  SagaArt VIP
Vad vore vi utan drömmar? Drömmar för oss människor tillsammans. Drömmar är nödvändiga för livet. Din text påminner snyggt om skillnaden mellan att stå innanför o utanför staket av sina egna drömmar.
2011-04-19

    svarta ängeln
*Ryser*
2011-04-19

  Baystream
vackert!
2011-04-19

  Fru Intighet
Underbart!
2011-04-19

    ej medlem längre
du får alltid fram så MYCKET i dina korta. U N D E R B A R
2011-04-19

    ej medlem längre
du får alltid fram så MYCKET i dina korta. U N D E R B A R
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest