Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simon Wahlström 12 år. Ewa-britts barnbarn.


Taxen Maxs vänner.

Det var en gång en tax,
som hette Max.
Han klippte i en lax,
med sin sax.

Max vän är stum,
men inte dum.
På kvällarna sitter han på sitt rum,
och äter massvis med skum.

Max andra vän är ett djur,
som trivs bäst i en bur.
När han blir sur,
tar han sig en tupplur.

Max tredje vän är en filur,
som bor bredvid en mur.
Han tog en kur,
som skulle hjälpa honom att få tur.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-19 15:38



Bookmark and Share


  Mizza
Ha ha, så fantastisk! Helt underbar!
2011-04-20

    ej medlem längre
En kille med fantasi och rytm, ni får glädjas och skriva tillsammans!
2011-04-19

  Eva Langrath VIP
Bra skrivet jag ler och tänker att mormor måste vara stolt :)
2011-04-19

  thyra
En duktig kille detta! Förstår att du är stolt :)
2011-04-19

    ADI Nehlin
mycket bra!!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt