Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nykommen känsla efter lång tid av likgiktighet

...

jag såg det vackra idag
det vackra i dig

en känsla jag saknat i månader
infann sig i mitt hjärta
smekte mina ögon i djupet

kanske finns det hopp
kanske kan vi hitta tillbaka
tillbaka till det som var
någon gång
för det måste ha funnits



jag kände värmen idag
värmen i mitt bröst

ett tillstånd jag vill bevara
vårda och hålla fast vid
min livlina

möjligen en illusion
möjligen en önskan om något
sätter ändå mitt hopp
till att någonting finns
att bevara




Fri vers av Shadow
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-12-21 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow