Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta hjärta själen

Det fanns en gång ett hjärta som alla ville ha
det var stort och varmt och vackert och det gjorde själen gla

själen sa till hjärtat; vad vore jag väl utan dig
hjärtat blev generat och rodnade då sig

Så rött är därför hjärtat som i kroppen slår
och kärleken till själen den färgen också får




Fri vers av Teddan
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-19 21:16



Bookmark and Share


  JuniSaga
Fnuligt! Bra rubrik också.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Teddan
Teddan