Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tuva

Som en tuva var jag
på livets långa stig
vill du någon klandra
så skyll allting på mig

jag ville icke vara
ett hinder på din färd
men dock mer än bara
ett inslag i din värld

så när jag gjorde väsen
av min lilla gräsgestalt
blev ditt fall till något
jag ångrar tusenfaldt

som en tuva var jag
ett hinder på din stig
någon du kan klandra
som föll på grund av mig




Fri vers av Teddan
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 21:25



Bookmark and Share


  JuniSaga
Vacker, ödesmättad. Skulle även kunna bli en fin melodi.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Teddan
Teddan