Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans minut

Lyckans minut for hastigt förbi,
av vishet inför livets mirakel,
vet jag att lyckan igen står mig bi,
om om dess flykt jag ej gör spektakel.




Fri vers av Teddan
Läst 547 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-19 21:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
skriva kan du
inga tvivel om det
härlig läsning på det hela taget
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Teddan
Teddan