Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på en kris

Ur aska uppstod jag
en kristids ledfigur
är född blott för mitt lag
då ondskan står på lur

då skyddar jag min borg
mitt liv då mening får
då lyckan byts till sorg
jag livnärs på en tår

då lyckan drabbat har
i väntan är min själ
ty varje chans jag tar
att vända ve till väl

ur aska uppstod jag
en kristids ledfigur
i väntan varje dag
på nästa sorgekur




Fri vers av Teddan
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 21:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
menig skall vara mening,
men annars fin som snus
litet som en korsning mellan
2dark4you och ULJO
tvenne andra poeter här inne
2011-04-20

  JuniSaga
Som Fenix! Du är ju poet.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Teddan
Teddan