Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17:58. Gargamels revenge



Förut var jag Glasögonsmurfzombien, nu
är allting annorlunda. Jag hade viss stjärnstatus

i denna världen, men Mossegrind är nu bara ett hett
litet minne. Min höga panna svider ännu, karmosinröd

av blotta förskräckelsen.




Fri vers av ulf olsson
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 21:37



Bookmark and Share


  Nanna X
söt mössa.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson