Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(No need for whisk (=kvast), when she got wings..)


Witch Which Wish With Wolf Warm Woven WoolWear in Air

 

Flying like a Wolf

Through an Air                                          

Here am she and there                             

Her cat lies in the

pocket within                                          

No need for Whisk

When she got Wings

 

 

A pan for Chocolate

For pain Green tea

 

Flying to the moon

and back again (you'll see) 

  

Wishing a happy Easter

for me and thee

 

 Fire in her clothes

Fire on the ground

 

Wind with water teardrops rain that run

from cloudy sky through which

she'd flee

the burning flame

 

 

And so came

home

to him

at last

To visit

 

Don´t miss it!

 

when she has flown..

Happy Easter everyone!        

 

 

 

 

 

 

 

  

emca 2011-04-19 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 972 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-20 11:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat. Det var en ny slags påskkäring du har hittat. Undrar vad han tycker om flygturen.
2014-04-17

    tramp
hahah roligt påskhare, påsk kyckling osv visste ag vadd et var men att det fanns påskvargar ... tack för kunskapen ! :-)
2011-04-22

  Maria Thunholm
Joyeuses pâques ! :-)
2011-04-21

  Peter Olausson VIP
glad påsk själv, lycka till på färden!
2011-04-21

  Annie b'larsson VIP
Glad påsk! En underbar vår...
2011-04-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Well Written
Tack för
Påskaritten
säger Britten!
Sure her wings
her to the right
place brings...
2011-04-21

  Måna N. Berger
Glad Påsk du flygande vargkvinna! Jag ylar när du flyger förbi hos mig :)
2011-04-21

    ej medlem längre
Kan du flyga så kan jag
men kvastar ger flisor och obehag
Jag tog en provsväng som hette duga
när jag fick för mig att påskdammsuga
Akta så fjädrarna inte åker i
när jag kommer och blåser förbi!

Vi ses där!
2011-04-20

  Lena Själsöga Keijser
ja
hela ditt hjärtas värme flödar

tack

och vacker ljusvandring till dig
2011-04-20

  Linda Gustafsson
Åh vad fint.
Önskar dig en glad påsk!
2011-04-20

    ADI Nehlin
Glad Påsk du också..drar iväg till Blåkulla :-) härlig text
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)