Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15:11. "Jag kan inte tycka synd."



Är hon där nu? Jag kan inte ana henne. Strilar det? Finns inte en jalle. Inga konturer ens. Bara ett ljud. Plumsar det? Faller dom isär innan det plumsar? Jag får tänka tillbaka. Vi var fem. Det var rätt skönt där. Vad varmt det var. En hammock. Det finns såna fortfarande. Själv minns jag dom bara. som ett järtecken. Just det uttrycket: ett järtecken. Vi snackade runt. Omkring och i. Allt möjligt. Det är ju så. Det var bra med henne. Skapligt. Ingen vet något. Vad det är. Som en infarkt när hon andas för tjockt. Otroligt. Att vi ska behöva åldras. Vi som var så unga. Så jävla nyligen. Själv var jag ung för bara sju år sedan. Fast med siffra. Lite längre för dom andra. Vi snackar runt. Jag spelar med. Är med i gänget. Åh Angelie. Du är så fräsch nu. Ute i det fria med ditt virus. Jag hittar på att jag har planerat nåt. Som jag kommer på när jag sitter där. Vilket avskyvärt geni. Så att jag kan gå. Så kan det gå. Det är inte mitt fel. Jag kan fortfarande koagulera. Det faller sig så. Jag är inte missförstådd. Jag är ett geni helt utan förståelse bara. Empatifri. Den enda verkliga. Friheten från.




Fri vers av ulf olsson
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-20 15:15



Bookmark and Share


  Avsmak
Jag fattar ingenting men det känns jävligt bra. Skönt flyt, jag bara läser och undrar vad som försiggår... Spännande.
2011-05-04

  Catharina Edin VIP
Du skriver bara så bra, det är alltid roligt att läsa dina texter.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson