Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han räcker upp handen

Han har visst tydligen någonting på hjärtat
Och det är då som terroristerna och kidnapparna bara ruttnar på honom
och skjuter flera skott igenom hans hjärta
med orden
Vem trodde han att han var egentligen
Komma här och komma
Vilken smärta
Amen!

Han räcker upp handen
Det skulle han aldrig ha gjort...

Ken Cassel
20/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-20 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel