Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du spottade på en fjäril

När fjärilen varsamt landade på trädgårdsblomman
Då växte scenen till en sommartavla
Och när den spred sina maskrosgula vingar
Då var det som om hela världen log
Men inte i din värld
Där växte endast en avgrund
Fjärilen var allt det du hatade
Allt det du innerst inne ville älska
Och allt det du inte orkade vara
Du spottade på en fjäril
Och när ingen såg
Så spottade du igen




Fri vers av Mattias C
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-21 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C