Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:15. Pink torsdag



Snart kommer bilen. Alla är så goda.
Jag ska låna hela påsken, låna löd

av Lendo till must. I must have it får jag säga.
Räkna ut min månadskostnad, bli folklig och

lyssna på tAKIDA. Önska mig till helvetet
(utan versal). Jag borde fastat hårdare

mot mot själv, mot halva mänskligheten
få fläskläpp av mig själv och ny kostym

av Dressman.




Fri vers av ulf olsson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-21 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson