Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen med dig som gör mig glad

Tack

Jag har fått många fina minnen med dig

Och jag tror att du gjorde rätt val

Det gick för fort

Även om jag inte ville inse det

Så gjorde det nog det

Men, jag har nu insett att jag var ledsen för ingenting

Du är en helt underbar människa

Som jag har lovat mig själv att behålla i mitt liv

För du gjorde mig så lycklig, så glad

Nu är den biten över, men jag kommer att behålla dig ändå

För att du är värd så fruktansvärt mycket för mig

Jag var ledsen och jag grät igår, idag är jag glad och jag snyter mig för en förkylning

Idag kan jag le åt den lilla tiden som jag fick med dig och se fram emot flera minnen.

Jag är glad över att det hände men jag släpper dig inte så enkelt

Och jag vet att du vill ha mig som en kompis, för jag hörde att du menade det när du sa det.

Tack, för att jag fick den underbara tiden med dig, för underbar är ordet.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-21 10:35



Bookmark and Share


  filosofian
Åh vad underbart. Nu är du klok Malin.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson