Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sonett till mina efterlevande..


Tusen dagar från nu

Tusen dagar från nu
solen gå ner över dagen
vi gå till vila efter slagen
en ros kanske slår ut

tystnad bland gran och furu
stillhet i de små vattendragen
rosslandet i de få andetagen
snart är mer än dagen slut

tröst är inte det jag då vill ha
när pulsen slå sjukligt matt
utan tid, utan ork, utan svar

snälla håll så min hatt
låt den bli det jag lämnar kvar
det är dags att säga godnatt




Bunden vers (Sonett) av Herr Ångest
Läst 383 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-21 11:31



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så smärtsam och vacker...
2011-06-22

  ~alruna~
vackert med ett melakoliskt stråk, orden berörde mig tack!
2011-04-21

  Ninananonia VIP
Vacker!
Livets sista sång..
2011-04-21

  Annie b'larsson VIP
vackert, hemskt o sorgligt - fint formulerat.
2011-04-21

  Fru Intighet
Åh, så fint.. men smärtsamt!
Du är duktig, min vän.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest