Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal i syföreningen


Ni säger att ni tycker synd om mig som nyss blivit änka.
Jag säger att det är synd om er, som fortfarande är gifta.




Fri vers av Herr Ångest
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-21 14:57



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
...fast det var bra att hon inte satt tyst, utan gav svar på tal.
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest