Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15:22. En liten broschyr om vad. Utan frågetecken.



Jag har meddelat vården. Jag har packat personliga artiklar. Jag har ringat in all datum. Jag har forslat allt fett. Jag har kört ända fram. Jag har skrivit ett brev. Ett svårt. Jag har kontaktat hela nätverket. Jag har riggat alla kameror. Jag har mätt upp hela längden. Jag har gått i alla gårdar slickat alla skålar.

Jag har låst upp halleluja.
Låst upp halleluja säger jag ju.

Det finns massor med artiklar om det här. Det är bara att söka på rätt ord. Till exempel ordet. Som är rätt ord. Kanske det som var i begynnelsen. Utan frågetecken. Är det här en text kanske. Också det utan frågetecken. Kanske du undrar. Också det utan frågetecken. Du. Som är vem. Också det utan frågetecken. Av oss. Oss. Vi. Dom. Istället för de. De. Som skulle vara en korrekt stavning. Om det vore en text. Detta. Är detta en text. Också det utan frågetecken. Ingen som vet ingen som vet. Vart tog det stygga lilla loppan vägen. Också det utan frågetecken. Ingen som vet. Ingen som vet. Är det ingen som vet. Också det utan frågetecken. Är det slut på frågetecken. Också det utan frågetecken. Om det här är en text. Också det utan frågetecken. Är det ingen som vet om det det här är en text. Också det utan frågetecken.

Nu. Nu.

Betyder att tro på gud att man tror att gud finns som i att gud nog kanske finns som att man tror att det är så eller betyder att tro på gud att man tror på gud på samma sätt som man tror på något som någon man litar på som om någon man litar på berättat. Också det utan frågetecken. Nej det får bli med frågetecken. Hur då. Också det utan frågetecken.

Att tro på gud.
Tro på.
Som tillit snarare än möjlig osäkerhet.


Också det utan frågetecken.




Fri vers av ulf olsson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-21 15:24



Bookmark and Share


  Nanna X
Ja va fan ibland måste man ju chansa, räta ut frågetecknen på prov iaf. Vem vet, tygen kanske håller? Tät text!
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson