Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du går nu.

Ibland såg du på mig
som om du förstod alla mina hemligheter
och gåtor som egentligen inte skulle ha något svar.
Men allt för ofta skakade du bara trött på ditt huvud.

Ibland låg jag hela nätter
invirad i dina armar och räknade dina hjärtslag.
När jag sedan vaknade med håret på ända
skrattade du och sa att det var så du ville ha mig.

Ibland kom du aldrig hem
och jag undrade vem som vunnit ditt hjärta ikväll.
Bland vinglas, musik och vackra kvinnor
är det lätt att bli kvar.

Ibland undrar jag om du någonsin var min
eller om vi var bara något som hände
innan vi tänkt på vad som händer
när man tar någon annans hjärta.







Fri vers av Niclasdotter
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-21 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter