Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tog honom på orden...

En bolagsman ifrån Mid East
vill sluta, får mer om han lyssnar vist
vad skall han ges då
chefsfrun sa, sex kan han få...
min man sa ju du bara: "Fuck the beast"











Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-22 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt