Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 stavelser på 5 rader


Äntligen vår sade kossan som sina sista ord


Ja äntligen vår
sade kossan glatt
Ja äntligen dags
sade bonden så
nu redo för slakt




Bunden vers (Annat versmått) av Herr Ångest
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-22 14:12



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Fuck! säger jag bara...
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest