Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattgrannen (haiku)


Grannen lagar hål
i ett trasigt kattstängsel
katten har dock rymt




Bunden vers (Haiku) av Herr Ångest
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-22 14:19



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
Haha! Hur har denna mästerliga vardagsskildring passerat mig obemärkt förbi? Gillar den korta tonen skarpt
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest