Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden anno tjugohundraelva

Ibland önskar jag att jag kunde dra ur kontakten till hela stan
bara låta allt vila i ett mörker
slippa se skyltfönsterneonen blinka
slippa höra trafikljusens tidtagarklockor ticka
slippa spegla mig i teveskärmarnas känslolösa sken




Fri vers av Herr Ångest
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-22 15:00



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Fan...det låter härligt
2011-04-22

  Anna*
Visst blir allt för mycket emellanåt! Lugn och ro är att föredra - en vila för alla sinnen =0)
2011-04-22

  Annie b'larsson VIP
Ja, ibland blir det bara för mycket.
Men jag tror - en dag händer det!
Då kommer jag undra ifall det var du?
: )
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest