Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det görs framsteg...

En gammal student från Lunda
besöker sin skola Rosamunda
ser prov lika är
som då när han gick där
får veta, svar är nu annorlunda




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-22 18:33



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, det är en märklig företeelse som är helt sann ... Bra!
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt