Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=N5OqqmQr_DI&feature=related Inspireras av den här sàngen...


De sorgsna ögonen

De sorgsna ögonen
de som tittar pà mig
den smärta som syns
den tunga sorgen
dessa tàrar...

De sorgsna ögonen
de fàr mig att se
den som finns bakom tàrarna
den sorgsna människan
dess sorgsna leende...

De sorgsna ögonen
det jag vill säga
det finns ett ljus
den sol som lyser ovan molnen
den som du inte ser...

Du, làt tàrarna rinna
làt regnet komma
làt sorgen rinna av dig
làt ditt fina leende synas
làt solen finna ett hopp...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-22 20:05



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Du har ofta en sådan värme och omtanke om medmänniskan i dina texter, i denna så särskilt fint!
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm