Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelse av en familj.


Outtalat

Oväsentliga sakfrågor
diskuteras kring bordet
samtidigt som blickarna
irrar runt bland ansiktena
försöker borra sig in
I det äkta

Det outtalade
ligger som fuktig
asiatisk luft över bordet
gör det svårare 
att svälja
och tro på det
som sägs

Det är bara
tomma ord
Blickarna skriker
vädjar om att få
Tala ut om allt
men gnabbandet
fortsätter om igen


 




Fri vers av filosofian
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-22 22:29



Bookmark and Share


  Anadol
Du har nedtecknat betraktelsen väl.
2011-04-25

  demonsson
Mycket bra skrivit för att just berätta om en verklighet som finns lite överallt, faktiskt. demonsson
2011-04-23

  Ola Rydberg
Bra fångat av något
som vi alla håller
på med mer eller mindre
det sociala spelet
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian