Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den allramesta dynamikens gryning




Det bänder

 

 

det bänder bryter

stångar sig upp

vidgar sig

 

häver över

skjuter under

dånar rämnande

eller ljudlöst

 

viskar sprängande

porlar sipprar

knastrar rasslar

byter färg byter form

löften blir

'

en sådan vår

insides oss

och Chagall får sin överman i mig

Cicero sin överkvinna i  dig

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Björn Donobauer
Läst 1266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-23 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer