Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger att...

 

 

De säger att allt ska bli bra,
samma lögner varje dag.
Jag sväljer det helt,
för hoppet dör sist.

De säger att imorgon blir en bättre dag
men utan dig,
inget jag,
så jag vet,
imorgon blir ingen bra dag.

De säger att du har det bra nu,
att du är lycklig nu,
men allt är en lögn,
för här står jag,
och de gör allt för att hindra mig från att göra samma val

(Vill de inte se mig lycklig?)

De säger att det kommer at bli en vacker ceremoni
men jag kan inte gå,
för jag saknar dig för mycket,
för att kunna se dig nedgrävd.

De säger att stenen redan är i rullning
att det handlar om att inte stå i dess väg,
men jag har slutat lyssna
för stenen får gärna rulla över mig
den kanske har en smak av dig.

Jag saknar dig så oerhört,
men de säger att det är normalt,
att sorg är något man ska känna
men de gillar inte att jag känner det varje dag.

Men jag har slutat att lyssna
på visdomsord
för hoppet dör sist,
men du, min vän, du dog först.




Fri vers av entusiasm
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm