Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskade/älskar min farmor och det kommer jag alltid att göra.


Kom tillbaka nu!

du försvann och jag fattar inte hur allt gick så fort. Du bara åkte upp till himmelen och stannade där. Jag vill ha dig här nere på jorden. Du är min farmor, min släkting, den som stog mig mycket nära. jag förstår inte hur du kan vara borta. varje dag annars skulle jag ha gått till dig. Jag saknar, älskar & gråter efter dig. jag kan inte bara torka tårarna och resa mig upp, det går inte. jag kommer aldrig fatta att jag lever i en verklighet. den värsta drömmen som någonsin funnits. jag vill bara vara i din famn och höra dig säga \" hej mitt lilla barnbarn \". kan du inte bara viska det i mitt öra så jag kan sluta känna sorg. Jag vill bara höra det. du är den ända jag någonsin har saknat så. Jag träffade aldrig farfar men jag saknar han också, har var ju min farfar. Jag sitter här och gråter och kan inte sluta, jag kommer gråta tills någon kan torka tårarna på mig. Jag orkar inte göra det själv. jag kan inte.




Fri vers av meel_
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-12-22 19:04



Bookmark and Share


    meel_
jo , du har rätt! du är verkligen förstående! tack så jätte mycket.
2005-12-28

  Cris
Men..vad rart skrivet till din farmor. Hon hör dig säkert och vill klappa dig på kinden. Det gör ont att förlora någon man tycker så mycket om. Och bara tiden kan läka dessa sår. Tiden kan verka oändligt lång. Men man får stå ut och jag brukar tänka att de har det bra nu och ser på vad vi gör och känner våra tankar.
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

meel_