Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så underbar, jag älskar dig..


Jag älskar dig.

Tack älskling, du har alltid funnits här för mig.
Jag kan faktiskt bara tacka dig.
Du hindrade mig, från att hoppa från bron.
Och fick mig att få tillbaka tron.
Du har suttit där och lyssnat på min skit.
Men ändå så vill du komma tillbaka hit.
Tack för att du stog ut med en sån som jag.
Jag kommer alltid att älska dig, varje dag.
Ser ett ljus nu, och det är faktiskt du.
Kan inte ångra, har insett det nu.
Gjort är gjort, jag gjorde det rätta.
Och du tog det svåra och jag det lätta.
Känns egoistiskt men du förstår.
Bästa killen, den ingen annan får.
Tacksam över det vi har, åter igen tack.
Du var den ända som aldrig stack.
Hur kunde du igentligen stå ut, allt bara.
Du räddade mig varje gång jag var i fara.
Du är den absolut finaste jag vet
Jag älskar dig, och glöm aldrig det.




Fri vers av meel_
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meel_