Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älsklingen , <\"3


23.09.07

Jag har sett tårar falla från din kind,
Har känt dina andetag som en vind,
Hört ditt hjärta kämpa för varje slag,
Älskat dig mer och mer för varje dag,
Sätt ditt fejk leende mer än förut,
Önskat att det aldrig skulle få ett slut,
Undrat om du var lycklig och ärlig,
Känt mig hemsk och helt förfärlig,
Ångrat ord som både getts och hörts,
Hört hur ett hjärta bara har förstörts,
Lekt med känslor och betett mig illa,
Kämpat för oss när luften stog stilla,
Skyddat ditt hjärta så starkt jag kan,
Krigat mot hatet och trott jag vann,
Älskat dig mer än någon kunnat se,
Gjort allt för att kunna få dig le,
Slagits mot det som kunde förstöra,
Lovat något som jag aldrig kunde göra,
Gråtit många tårar men kan ändå inte förstå,
Varför ditt hjärta är omöjligt att nå..




Fri vers av meel_
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 11:57



Bookmark and Share


  coffe
skön dikt med känsla styrka och mod...me like c
2007-09-23

    eventualiteter
den är härlig, det flyter på och jag flyter med:)

(ps, edit: sätt - sett ;))
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

meel_