Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såhär, precis såhär känner jag just nu..


skit, skit, skit.

Svart, överallt. Vitt är utdött. Döden vann, jag är den förlorade.




Fri vers av meel_
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-06-05 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meel_