Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Madeby;Mejaniie`


Nu slutar hjärtat dunka

Nu slutar hjärtat att dunka, Nu faller hon ner.
Hennes kropp har börjat sjunka, Men det är ingen som ser
Hur illa det var, När hon grät sig till söms.
Nu är hon inte kvar. Alla minnen glöms.




Fri vers av meel_
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-02-07 12:09



Bookmark and Share


    SuzieQ
Det är därför man måste göra sig hörd,
innan hjärtat slutar dunka.. men det är inte lätt.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

meel_