Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdrömmar

 

Tänk att få tumla runt
som en humla

~~*~~

in i en
underskön
och ljuvligt doftande
lilja
om våren

~~*~~

Alla hans drömmar
göms
i blommans
nektar

~~*~~

medan solen glittrar
och ler
över
kärleksleken

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-24 00:05



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härlig vårbetraktelse!
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga