Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freak

Jag är hatad av människor jag aldrig träffat.

Jag är hatad för att jag är annorlunda.

Jag är annorlunda för att jag är mej själv.

hur ska jag hitta äkta kärlek om jag inte kan vara mej själv?

Orkar jag leva med andras hat ständigt runt omkring mej?

vad är jag?

jag är ett freak




Övriga genrer av E-rik08
Läst 605 gånger
Publicerad 2005-12-22 20:12



Bookmark and Share


  Evelina-B
haha, fan, inte bara självbeskrivande den där, bra.
2006-10-30

  Cecilia Johansson
man är inte annorlunda när man är sig själv, o sig själv är att vara ett freak, vet jag inte vad jag är när jag har flera mig själv, flera jag, ett hemma, ett i skolan, ett ute... Normal, är att vara annorluna, annorluna, är att vara freak, freak, är du och jag och många fler, gör det oss normala?
2006-10-19

  Klara_
det här hade ingenting med dikten att göra, men du var skitsnygg i den där frisyren(lite stolt), bilden blev jättesnygg i svartvitt!
2006-10-15

    Hanna_
Hemsk text! Synd att du har sådana tankar... men jag tycker du har fel, det är inte du som är ett freak, utan det är de som inte kan acceptera dig som är det!
2006-10-15

    Sea
De hatar dig antagligen för att dem känner sig hotade på nått sätt av dig ; ) Grymt bra du skriver.
2006-03-15

  Nonne08
Den va as bra!
synd att du behöver känna så :(
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December