Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angel Sanctuary


Himlen - Helvetet


Platser vi sägs hamna i när den tid vi givits är slut

Men egentligen är det här platserna våra liv börjar på

Vissa föds i Himlen, en fristad med änglar som vakar över alla deras steg och finns där för att beskydda

Andra har inte samma tur, de föds i Helvetet, en plats fylld av skräck och rädsla utan någon bundsförvant



Himlen - Helvetet


Platser vi kastas mellan genom hela livet

Himlen, en ljus plats av lycka, självkänsla och framgång

Helvetet, en mörk plats fylld av chaos och evig depression



Himlen - Helvetet


Platser som förändrar individer

I Himlen skapas Änglarna, vackra och fulla av energi

I Helvetet skapas Djävlarna, utslitna och fulla av hat



Himlen - Helvetet


Man föds varken som Ängel eller Djävul

Men det lever inga Djävlar i Himlen





...Alla förtjänar att växa upp i en fristad






Övriga genrer av E-rik08
Läst 576 gånger
Publicerad 2006-04-20 17:55



Bookmark and Share


  Evelina-B
tankeställare, bra skrivet.
2006-10-31

    flisan_jag
du sätter verkligen ord på - jaa..- himmel och helvete! :P men allvarligt talat, den är helt fantastisk! inte visste jag att du besatt en sån talang? keep up the good work!
2006-08-19

    Fosie
Jag var bara tvungen att skriva en kommentar på någon av dina texter. De är så underbart bra allihop. Så vackra, sanna och sorgliga. Jättebra!
2006-04-20

    Collection
Sant. Väldigt bra skrivet:)
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December