Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Message of Autumn

Rödfärgade blad

Leker i höstens vindar

Viskar om framtid




Bunden vers (Haiku) av E-rik08
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-11-28 15:51



Bookmark and Share


  Klara_
Ja den här lyckades du med.
Haiku är väl inte så farligt i alla fall?
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December