Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur modig är en hjälte?

Du krossar betong med dina händer...

Du riskerar livet för människor du inte känner...

Du har räddat världen ett otal många gånger...

...Men du döljer dig alltid bakom en mask




Övriga genrer av E-rik08
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-12-05 14:33



Bookmark and Share


  Nonne08
Djupt erik djupt
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December