Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minagawa Motoko - Jag och min ros

Vi föddes båda som små färglösa rosenknoppar

Med tiden blommade jag i kaskader av färg

Du förblev en rosenknopp, grå och sluten

Men min kärlek bara växte trots din skygghet



Världen lockade och jag reste ifrån dig

En resa på ett år... inte mer än ett år av så många gångna,

...utan min älskade rosenknopp



Jag återvände hem med en världserfarenhet

...bytt mot fallna blad

Jag letade lyckligt efter dig

Men till min förvåning fanns inte längre någon knopp



Min älskade hade under mitt år av frånvaro

...blomstrat upp i brännande färger och strålade nu mer än någonsin



Ironiskt...

...att min älskade inte blommar förrän jag själv vissnat

att jag aldrig kunde få honom att slå ut under alla de år vi haft



att han först blommar när vi skiljs åt...

...att han blommar för någon annan






Övriga genrer av E-rik08
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-01-12 14:19



Bookmark and Share


    flisan_jag
så fantastiskt skrivet erik. du berör ända in i ryggmärgen. älskar liknelsen vid blommor!
2007-02-25

  Klara_
Sorgligt. Vi får verkligen hoppas att det inte slutar så. <3 ///Klara
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December