Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear Lie

Lögner är ord vi skapar för att känna trygghet

Trygghet som kan rädda oss från den sanning vi inte vågar se

Men ord kan aldrig dölja saningen, bara gömma den för en tid

Ända sättet att hålla saningen gömd är att leva lögnen

Att låta lögnen ta kontroll

sanningen är nu för alltid borta

Lögnen har blivit ditt liv, ett tryggt liv, ett dött liv



Dear lie, I will never lay my trust in you






Övriga genrer av E-rik08
Läst 796 gånger
Publicerad 2006-02-26 16:44



Bookmark and Share


  yoyyo
"Men ord kan aldrig dölja saningen, bara gömma den för en tid"
Jo det kanske är sant men
Vem kan säga vad som är lögn och vad som är sanning. eller det kanske finns någon..
men ibland, de som är sant för mig är inte alltid sant för andra.

men iaf snyggt skrivet
2006-04-15

    Phalandra
"Trygghet som kan rädda oss från den sanning vi inte vågar se"

Så sant dt du skriver, speciellt dt ovan.
2006-03-30

  nea.
Grymt bra ! :)
2006-03-01

    Collection
Just perfekt(l)
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December