Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väljer döden före livet utan dig

Jag befinner mig i en öken...

hetta
torka
död

Jag rör mig med tunga steg över den brännheta sanden...

utmattning
smärta
död

Jag ser inte längre klart, jag sjunker i havet av sand...

synvillor
mörker
död

Jag känner slutet, en sista önskan...

Jag vill ha dig!
Jag dör hellre här och nu i dina armar...
...än vandrar levande i en öken utan slut





Övriga genrer av E-rik08
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-10-24 23:24



Bookmark and Share


    Emi
Den är helt underbar..mycket bra..tumen upp
2007-06-21

  Nonne08
Gud va fiin! Där satt den erik. Närmare sanningen kan man nog inte komma!
2006-12-07

    Collection
Helt klart kärlek, i love it!
Sårbart och ärligt
2006-10-25

    sarah.
den va gullig. du gillar han va?
hehe;P
2006-10-25

  Klara_
Naaawww......Guuuuuud vad söt!
Mycket fint skrivet.

2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December